Huur een podium in Tilburg!

Bedrijfsevenementen organiseren

Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie
Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie

Jouw bedrijfsevenement in club smederij

Club Smederij is een unieke industriële locatie in het centrum van Tilburg, op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. De ideale plek voor vergaderingen, presentaties, personeelsfeesten en alles wat daarbij hoort!

Presenteren, Vergaderen, Borrelen

Een karakteristieke, industriële sfeer die rijk is aan historie. Even weg van kantoor, inspiratie opdoen in een andere omgeving: dat is van grote waarde. Organiseer je presentatie, vergadering of borrel eens bij Club Smederij! Voor kleinere groepen is onze kleine zaal zeer geschikt. De zaal beschikt standaard over audio en licht faciliteiten. Presentatiemogelijkheden zijn er zeker: dit bespreken we graag. Wil je iets organiseren voor grotere groepen? Geen probleem!

Kennis delen, netwerken, inspiratie opdoen

Dit alles in een ruime, unieke omgeving voor bedrijfsevents zoals congressen, theatercolleges, presentaties en productlanceringen. De zaal heeft een vast podium en beschikt over licht, audio en presentatiebenodigdheden.

Een bijzondere locatie met genoeg potentie om jouw zakelijke evenement onvergetelijk te maken. Maak de ervaring compleet en laat je verrassen door onze cateraars. Lunch, diner of hapjes: alles is mogelijk.

“Mooi bedrijfsevent laten organiseren bij Club Smederij. Goede planning en organisatie.”

Personeelsfeest op een unieke locatie

Feest vieren in de voormalige Centrale Werkplaats van de Staatsspoorwegen. Huur de kleine zaal (30-50 personen), de grote zaal (75-500 personen) of maak gebruik van beide. Club Smederij helpt je graag met de volledige organisatie van je bedrijfsevenement.

We creëren een avond vol beleving, entertainment mét natuurlijk goede hapjes en drankjes. We luisteren naar je wens, en doen daar graag nog een schepje bovenop. We gaan tot het maximale en verder.