Jouw tuinfeest in Tilburg

Tuinfeest locatie in Tilburg centrum

Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie
Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie

Jouw tuinfeest bij club smederij

Een tuinfeest organiseren in het centrum van Tilburg: bij Club Smederij is het mogelijk. Relaxte vibe, goed eten en drinken, en bovenal: in goed gezelschap. Barbecues, foodtrucks, hapjes, cocktailbars… en nog zoveel meer!

Bedrijfsevent in de tuin van Club Smederij

De kenmerkende sfeer voor Club Smederij is buiten net zo goed voelbaar. Loop over ons buitenterrein en beleef de ruwe, industriële omgeving. Perfecte locatie voor je bedrijfsevenement, wat ons betreft! Combineer business met pleasure en organiseer bijvoorbeeld een lunch of borrel na je vergadering of presentatie in onze tuin. Liever overdekt eten of borrelen? Huur dan één van onze zalen.

Foodfeest organiseren?

De binnentuin van Club Smederij is een uitstekend plekje voor een foodfeest, lunch of borrel. Met foodtrucks en/of goede catering geniet je in goed gezelschap van lekkere happen en dranken. Zin om daarna nog met de voetjes van de vloer te gaan? Huur aansluitend een zaal, en geniet tot in de late uurtjes van een topevenement!

“Aandachtig werd er naar onze wensen en eisen geluisterd. Dat resulteerde in een feest om nooit te vergeten!”

Trouwceremonie op een sfeervolle buitenlocatie

De mooiste dag van je leven moet in de juiste sfeer gevierd worden. Onze fraaie binnentuin leent zich uitstekend voor trouwceremonies. Geef elkaar het ja-woord in de tuin, geniet van een diner en vier de liefde in onze iconische zalen!