Feestje?

Locatie vol beleving in Tilburg

Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie
Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie

Jouw feest of bruiloft in club smederij

Een unieke, industriële locatie vol historie. Kom binnen en maak een reis terug in de tijd. Vroeger was Club Smederij namelijk de Centrale Werkplaats van de Staatsspoorwegen: destijds de grootste werkgever van de stad. De rauwe, industriële sfeer is vandaag de dag nog steeds kenmerkend voor Club Smederij.

Een verbluffend feest om nooit te vergeten

Op zoek naar een feestlocatie in Tilburg? Club Smederij bevindt zich in het centrum, op slechts vijf minuten loopafstand van het Centraal Station. De praktische ligging gecombineerd met de indrukwekkende omgeving, maakt Club Smederij de ideale locatie voor alles wat je te vieren hebt.

Onze locatie biedt ruimte voor in totaal 500 gasten. Afhankelijk van jouw wens en het aantal genodigden, bedenken we een passend plan. Enkel de zalen huren is mogelijk, maar Club Smederij weet als geen ander een goed feest te organiseren! Wil je jouw feest onvergetelijk maken? Dan nemen wij de organisatie met plezier uit handen.

Kleine feestzaal voor selecte gezelschappen

De kleine zaal biedt ruimte voor ongeveer 30 personen. Dat maakt deze ruimte perfect voor een gezellig, kleinschalig feest. Ook voor kleinere groepen verrassen onze cateraars met lekkere gerechten. Geniet bijvoorbeeld van een lunch, diner of lekkere borrelhappen.

Past jouw feest niet tussen vier muren?

Onze locatie biedt ruimte voor in totaal 500 gasten. Afhankelijk van jouw wens en het aantal genodigden, bedenken we een passend plan. Enkel de zalen huren is mogelijk, maar Club Smederij weet als geen ander een goed feest te organiseren! Wil je jouw feest onvergetelijk maken? Dan nemen wij de organisatie met plezier uit handen.

“Geweldige belevenis! Een fantastisch feest van A tot Z georganiseerd, met oog voor detail!”

Vier je bruiloft bij Club Smederij

De vetste trouwlocatie in Tilburg, vinden wij! Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. De locatie is hier een doorslaggevende factor in. Club Smederij is uniek, heeft een industriële uitstraling en barst van de mogelijkheden. We denken graag mee en niets is te gek.