Hulp nodig bij de organisatie?

Plannen smeden voor een onvergetelijke ervaring

Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie
Op 5 minuten loopafstand van Tilburg CS In het centrum van Tilburg Verassende binnen- en buitenlocatie

Jouw feest op maat in club smederij

Bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen, bruiloften en alle andere redenen voor een feest: we got you! Kom eens langs op locatie en laat je verrassen door alles wat Club Smederij biedt. We luisteren naar je wensen en smeden ons plan. Geen “hokjesdenken”, maar tot het maximale en daar voorbij. Alles om jouw feest onvergetelijk te maken.

Spraakmakende locatie vol historie

Vroeger de Centrale Werkplaats van de Staatsspoorwegen: nu een iconische feestlocatie. Vanaf 1868 werden hier goederenwagons, personenrijtuigen en locomotieven gerepareerd. Met ruim 400 arbeiders werd hier flink wat werk verricht. De sfeer van toen is tot op de dag van vandaag voelbaar. Dat maakt de locatie uniek, en zeer geschikt voor een onvergetelijk feest!

Ligging en mogelijkheden van club smederij

In het centrum van Tilburg, op slechts vijf minuten loopafstand van het Centraal Station. Uitstekend bereikbaar, óók met de auto. Ons terrein biedt voldoende parkeerplekken. De zalen van Club Smederij zijn geheel voorzien van licht- en audiofaciliteiten, veelal plug & play. De zalen zijn geschikt voor groepen van 30 tot 500 personen. Afhankelijk van het aantal genodigden stemmen we de geschikte zaal af, en passen deze aan waar nodig. Zo past de omgeving perfect bij jouw gezelschap.

“Fantastische ervaring! Alle zorg is uit handen genomen en de organisatie was top.”

Bedrijfsevents, trouwerijen en alles daar tussenin

Bij ons is niets te gek: wil je iets organiseren of vieren? Kom gerust een kijkje nemen! Laat je verrassen door de omgeving. Ervaar de historie en ontdek de industriële elementen die altijd nog bewaard zijn gebleven. De oude houten vloeren gecombineerd met ruw ijzer vormen een ideaal decor. Vertel ons wat je wilt en waar je stiekem niet op durft te hopen. Dan nemen wij de volledige organisatie uit handen, en smeden we een blijvende herinnering.